Service en Onderhoud

 Als VvE beheerder of woningbouwvereniging bent u verantwoordelijk voor de bouwkundige staat van het appartementencomplex of bedrijfsgebouw. Een behoorlijke verantwoordelijkheid die elementen bevat waar uzelf wellicht niet (voldoende) in thuis bent. H. Groen heeft een ruime ervaring als totaalaannemer. Voor alle voorkomende onderhoud- en renovatiewerkzaamheden.

Aannemingsbedrijf H. Groen kan hierin zowel de adviserende als de uitvoerende rol op zich nemen en ontzorgt de opdrachtgever zodoende bij het bouwkundig aspect. Hierbij gaan wij probleem oplossend te werk en bieden wij onze diensten aan, zoals:

  • Vervangen of herstellen van hang- en sluitwerk
  • Herstel scheurvorming
  • Tegelwerk vervangen
  • Dak en goten schoonmaken
  • Klemmende kozijnen gangbaar maken

Met een expertise die gebaseerd is op een ruime ervaring, hebben wij een uitgebreide kennis in huis die wij graag binnen uw gebouw inzetten. Hierbij werken wij met een vaste ploeg vakmannen met een volledig uitgeruste bedrijfsbus en werken wij volgens strikte kwaliteitsnormen. Wij bieden dan ook transparante en gestructureerde aanpak waarbij u te allen tijde inzicht heeft in het proces.

Als VvE beheerder kunt u bij ons onder andere terecht voor:

  • Oplossen bouwkundige problemen
  • Opname en onderzoek bouwkundige staat gebouwen
  • Onderhoudscontracten

Wij denken mee met de VvE, heeft aandacht voor de bewoners en probeert de bouwoverlast altijd tot het minimum te beperken.

Snelle hulp bij bouwkundige calamiteiten

Bouw- en aannemingsbedrijf van der Ende service en onderhoud biedt direct hulp voor alle veel voorkomende werkzaamheden waar direct naar gekeken moet worden. Een betrouwbare service waarbij wij binnen 24 uur contact met u opnemen en direct een servicemonteur of specialist bij u langs sturen. Deze ervaren vakmensen zijn allround opgeleid kunnen direct de nodige maatregelen nemen om het probleem op te lossen of een tijdelijke oplossing te bieden. Uiteraard dragen wij ook zorg voor eventueel vervolg reparaties zodat het probleem volledig wordt opgelost. Dit is waar aannemingsbedrijf H. Groen voor staat en geeft u de zekerheid dat calamiteiten tijdig worden op gelost.

Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van dagelijks onderhoud / reparatieservice of een afspraak maken met een van onze bouwkundige specialisten? Neem dan vrijblijvend contact op.

Mail ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.