• H. Groen - Een familiebedrijf met meer dan 85 jaar ervaring in verbouw, renovatie, onderhoud, restauratie en nieuwbouw.

    Foto: Emmastraat, voor & na

PROFIEL VAN EEN SPECIALISTISCHE AANNEMER

Een familiebedrijf met meer dan 85 jaar ervaring

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

  • Wilt een uw huis of bedrijfspand verbouwen; o.a. een aanbouw of opbouw, isoleren, een veranda, een carport, een dakkapel ….
  • Heeft u een bestaand pand en het heeft onderhoud nodig?
  • Heeft u een monumentaal of karakteristiek pand wat toe is aan restauratie?
  • Moet in uw woning medische aanpassingen aangebracht worden?
  • Wilt u renoveren? o.a. uw badkamer, toilet, keuken ….
  • Heeft u plannen voor nieuwbouw?

Deze wensen vragen om persoonlijke aandacht. Voor een afspraak kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen:

Korte lijnen en kwaliteit in bouwen.

Als specialistische aannemer, bestaat ons vaste team uit een kleine 20 medewerkers, vakbekwaam in de diverse vakgebieden. Opgeleid voor de taak die hun te doen staat. Daarnaast werken wij met gerenommeerde en gespecialiseerde onderaannemers

Aannemingsbedrijf H Groen heeft het beleid gericht op kwaliteit, betrouwbaarheid, het leveren van goede marktconform producten en het blijvend tevreden stellen van onze klanten. Wij zijn VCA* gecertificeerd. Hiermee dwingen wij ons zelf de Veiligheid, Gezondheid, Milieu en Welzijn van onze medewerkers en betrokken partijen in het bouwproces te bewaken. We staan voor ons werk en en kunnen op basis van vakmanschap de meest lastige renovatie of restauratie aan monumentale gebouwen uitvoeren. De werkwijze van de organisatie is wars van bureaucratie. Afspraak is afspraak en we nemen elke partij in een bouwteam uiterst serieus.

Eigen werkplaats met moderne faciliteiten

Om snel en adequaat in te kunnen springen op de specifieke wensen van onze klanten beschikken we over een modern uitgeruste werkplaats die voldoet aan alle veiligheidseisen. Timmerwerken, kozijnen en houtbewerkingen voeren we grotendeels in eigen regie uit. Een belangrijke factor bij renovatie en restauratie en het stelt ons in staat snel te reageren bij onderhoud en kleine bouwklussen.

Leerbedrijf

Een modern kantoor met een bedrijfskantine ook geschikt is als leslokaal. Dit geeft ons de mogelijkheid zelf opleidingen te verzorgen. We zijn een erkend leerbedrijf en zijn in staat daarmee het noodzakelijke vakmanschap te waarborgen.

Certificaten / Lidmaatschappen

© Copyright - Aannemingsbedrijf H.Groen B.V.